Relax…

Liggend op een strandbed, voeten in het zand, zonnebril op, cocktail bij de hand en bladerend door een tijdschrift. Zo lag ik er twee weken geleden bij op Jamaica. Heerlijk een weekje vakantie met vriendlief.

 

There are no problems…

There are no problems in Jamaica, only ‘situations’. Dat is wat de Jamaicanen zeggen. En dat voel je als je daar rondloopt. De mensen zijn aardig en eerlijk tegen elkaar en de sfeer is erg relaxt. Een gevoel dat je voor eeuwig vast wilt houden. Alleen is dat gevoel snel weer weg als je geland bent en het vliegtuig uitstapt op Schiphol. Mensen hebben weer haast, volle agenda’s en een telefoon die continu rinkelt. Je staat gelijk weer met beide benen op de grond!

 

Van stage naar een vaste baan

En dus ga ik ook gewoon weer verder… 5 dagen in de week werken bij ZeeDesign, waar ik in augustus 2011 begonnen ben als stagiair (studente Grafische Vormgeving) voor 20 weken. Deze opleiding heb ik halverwege mijn stageperiode vervangen door de opleiding Mediavormgeving (BBL) om op die manier bij ZeeDesign te kunnen blijven, 4 dagen werken en 1 dag naar school. In deze tijd heb ik veel bijgeleerd en het ontzettend naar mijn zin gehad en dit hou ik graag zo vast de komende jaren.

 

Sporten én klussen

Daarnaast sport ik graag in mijn vrije tijd, ’s winters volleyballen en ’s zomers kaatsen (Friese sport). De avonden die nog niet volgepland staan, ben ik momenteel te vinden in ons nieuwe woning. Kort geleden hebben wij hiervan de sleutel gekregen en nu zijn we druk bezig behang te verwijderen, schuren, verven en een muur eruit te slopen. Eerst een bouwval, om er vervolgens ons eigen paleisje van te maken.

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Tineke Dijkstra, 21 jaar, bijna samenwonend en binnen ZeeDesign voornamelijk bezig met het opmaken van tijdschriften.