De inhoud van je website

De inhoud van je website

 

De content van jouw website is kort gezegd alle inhoud van de website. Afhankelijk van welk website pakket je kiest, verzorgen wij de content. Om ervoor te zorgen dat een website optimaal is, is het belangrijk dat er goede content op een website staat. Dit kan gaan om filmpjes, foto’s en teksten.

 

Beeld

In overleg met jou maken wij filmpjes of foto’s en bewerken wij deze waar nodig. Op deze manier krijg je een persoonlijke website, volledig aangepast aan jouw wensen. Foto’s en plaatjes zijn onmisbaar op een website. Hiermee wordt het geheel visueel gemaakt, waardoor de website aantrekkelijker is voor de bezoeker. De invulling van de website als het gaat om foto’s, plaatjes en filmpjes laat je in overleg aan ons over.

 

SEO teksten

Daarnaast schrijven wij graag de teksten voor jouw website. De teksten worden SEO geschreven. Search Engine Optimalization (SEO), wordt ook wel zoekmachine-optimalisatie genoemd. Het is een manier om websites te optimaliseren voor zoekmachines, waardoor een website beter gevonden wordt in de zoekmachines zoals Google. Op deze manier komen mensen sneller terecht op jouw website.

 

Content

Het is uiteraard mogelijk om de content zelf te verzorgen. Wel raden we aan om het belang van content niet te onderschatten. Goede content draagt enorm bij aan de vindbaarheid van jouw website. Zorg er daarom voor dat je, na oplevering van de website, content blijft aanvullen. Op deze manier heb je niet alleen een nieuwe, mooie website, maar ook één die optimaal werkt en gevonden wordt.

 

Social media

Tegenwoordig kan niemand er meer omheen; social media is noodzakelijk om een bedrijf goed in de markt te zetten en bekend te maken onder de mensen. Er zijn diverse kanalen waar je als bedrijf gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan Facebook, Twitter, Instagram, Google+ of LinkedIn. Wij helpen graag met het aanmaken en bijhouden van diverse social media kanalen. Afhankelijk van de bedrijfstak kijken wij naar welke kanalen het meest geschikt zijn.


Wij staan je graag te woord, zowel telefonisch als via mail. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op!

Wij werken o.a. voor:

Onze contact gegevens

+31 (0) 517 343 000

info@zeedesign.nl

websupport@zeedesign.nl

De Tunen 13,
8748 EG, Witmarsum

KvK: 01062769
BTW: NL 8049.99.648

| |
ZeeDesign

De voordelen van zeedesign

  • Binnenlopen op kantoor
  • Team van specialisten
  • Flexibel & vakkundig

Privacyverklaring / Algemene voorwaarden