ZeeDesign is gespecialiseerd in het grafisch ontwerpen van diverse soorten drukwerk. Daarnaast creëren wij logo’s en huisstijlen, zodat jouw bedrijf herkenbaar is en een duidelijke stijl en identiteit uitstraalt. Er zijn verschillende huisstijlmiddelen welke wij voor je kunnen ontwerpen. ZeeDesign gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor grafisch ontwerp en een eigen huisstijl.

Logo en huisstijl

Een logo en huisstijl is voor een bedrijf belangrijk. Hiermee straalt een bedrijf een eigen identiteit uit en, misschien nog wel belangrijker, een bedrijf wordt herkend door het logo en de huisstijl. ZeeDesign helpt je met het vinden van een uitstraling die past bij jouw bedrijf. Op basis hiervan creëren wij een huisstijl. Wij willen graag een logo en huisstijl creëren die jaren meegaat. Daarom gaan wij goed met je in gesprek, zodat alle wensen duidelijk worden en er een huisstijl gecreëerd wordt waarmee je jaren vooruit kan.

Huisstijlmiddelen

Er zijn diverse middelen welke ZeeDesign voor jou kan creëren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Briefpapier
  • Brochures
  • Enveloppen
  • Flyers
  • Posters
  • Rolbanieren
  • Spandoeken
  • Visitekaartjes

ZeeDesign helpt je graag bij het ontwerpen van bovenstaande zaken. In zijn geheel kunnen wij voor jou een logo en huisstijl ontwerpen. Op deze manier heb je een duidelijke stijl voor jouw bedrijf en is deze herkenbaar. Uiteindelijk wil je graag dat mensen jouw bedrijf inschakelen voor bepaalde diensten. Daarvoor is het belangrijk dat je herkenbaar bent en kenmerken uitstraalt waar je als bedrijf voor staat. Middelen die op elkaar aansluiten op het gebied van ontwerp, helpen hierbij. Daarnaast vind je onder Prepress meer over magazines, advertenties en specials.

De weg naar een mooi eindproduct

Wij helpen je met het vinden van de juiste indeling voor de grafische ontwerpen van de middelen, de typografie, kleurgebruik en eventueel illustraties en foto’s. ZeeDesign maakt op basis van jouw wensen een conceptontwerp, waardoor je de kans hebt om het beter te bekijken. Vervolgens wordt er een eindproduct van gemaakt. ZeeDesign houdt bij het ontwerpen rekening met de doelgroep en jouw wensen. Op deze manier weet je zeker dat er een goed logo en goede huisstijl wordt ontworpen voor jou. De middelen sluiten hierop aan, zodat je herkenbaar bent en de klanten aantrekt. ZeeDesign helpt jouw graag om herkenbaar te worden en te groeien.