ZeeDesign biedt veel verschillende mogelijkheden aan als je op zoek bent naar offline middelen. Wij zijn gespecialiseerd in grafisch ontwerp en prepress. Bijna vijfentwintig jaar aan ervaring maakt ZeeDesign specialist in prepress en vormgeving van brochures, tijdschriften en glossy’s. Wij helpen je graag met de vormgeving van jouw logo en huisstijl, of een magazine of brochure.

 

Wat ZeeDesign offline biedt

Doordat er verschillende zaken zijn die vallen onder offline, leggen wij graag uit wat wij precies voor jou kunnen doen. De werkzaamheden die wij voor jou uitvoeren zijn het beste uit te leggen aan de hand van kopjes, namelijk:

  • Grafisch ontwerp, zoals logo & huisstijl en huisstijlmiddelen
  • Prepress, zoals magazines, advertenties en specials.

Bij grafisch ontwerp gaat het dus voornamelijk om het ontwerpen van een logo en huisstijl en eventuele huisstijlmiddelen. Bij prepress gaat het om het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk. Dit zijn meestal documenten bestemd voor publicatie.

Grafisch ontwerp

Op het moment dat je bij ons komt voor een logo, huisstijl en huisstijlmiddelen, gaan wij met jou in gesprek over jouw bedrijf. Wij zoeken naar de identiteit van jouw bedrijf en dat wat je uit wilt stralen naar klanten. Wij gaan aan het werk met het ontwerpen van een logo. Tijdens het gehele proces houden wij je op de hoogte. Het draait natuurlijk om jouw bedrijf. Na het goedkeuren van een logo, stellen wij graag een huisstijl voor je vast. Hierbij overleggen wij met jou voor welke middelen een huisstijl vastgelegd moet worden. Doordat wij willen dat je tevreden bent met het eindresultaat, betrekken wij je graag bij het hele proces.

 

Prepress

Als je een magazine, tijdschrift, of ander drukwerk wilt laten maken, dan ben je bij ZeeDesign aan het juiste adres. Wij hebben bijna vijfentwintig jaar aan ervaring op het gebied van prepress. Daarom zeggen wij met zekerheid dat wij al jouw wensen op het gebied van prepress waar maken. Voor het ontwerpen van magazines, brochures en bijvoorbeeld internetpublicaties helpen wij je graag. Wij gaan met je om tafel om te bespreken wat jouw wensen zijn. Hierna gaan wij voor je aan het werk. Je krijgt regelmatig een proefdruk onder ogen, zodat het eindresultaat volledig naar jouw wensen is.