Overige web/ Internetdiensten

Naast het ontwerpen, creëren en vullen van de website biedt ZeeDesign nog een aantal diensten aan. Op deze manier wordt het voor jou makkelijker om je website goed te laten functioneren, waar je veel profijt van hebt. Denk bijvoorbeeld aan advertenties op Google via AdWords. Of een Analytics rapport waaraan je meer inzicht krijgt in het gedrag van bezoekers op jouw website. Er zijn diverse mogelijkheden om een website beter te laten functioneren en het bereik van jouw bedrijf nog groter te maken. Heb je een idee en past het momenteel niet binnen de diensten die wij aanbieden? Dan gaan wij graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

 

Adwords

Met AdWords is het mogelijk om advertenties te plaatsen op Google. Aan de hand van jouw bedrijf kijken we welke zoekwoorden belangrijk zijn. Als mensen zoeken op deze woorden komt jouw bedrijf bovenaan te staan door middel van een advertentie. Op deze manier kan je website sneller opgemerkt worden.

Lees meer

Analytics rapport

Met Google Analytics is het mogelijk om meer inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers van jouw website. Hierdoor is het makkelijker om te achterhalen welke gedeeltes van de website goed lopen en welke minder. Door te werken met Google Analytics kan ZeeDesign het gedrag van gebruikers voor jou in kaart brengen. Vervolgens wordt dit in een rapport aan jou geleverd en kijken we samen naar wat er veranderd kan worden.

Lees meer

Domein en webhuur

Om een website te maken en om ervoor te zorgen dat deze bezocht kan worden, is het belangrijk om een domein te registreren. ZeeDesign helpt met het vaststellen van een domeinnaam en registreert deze voor jou. Om het domein te behouden en om de website up to date te houden moeten er regelmatig kosten gemaakt worden. De precieze kosten zijn afhankelijk van jouw wensen.

Lees meer


Keywords analyse

Aan de hand van een keywords analyse kijkt ZeeDesign voor jou naar zoekwoorden. Zoekwoorden zijn, zoals de naam ook al een beetje zegt, woorden waar mensen op zoeken in zoekmachines zoals Bing en Google. Aan de hand van de analyse wordt besloten welke zoekwoorden het beste gebruikt kunnen worden voor jou website. Op deze manier wordt jouw website beter vindbaar.

Lees meer

Linkbuilding

Op het moment dat zoekmachines meerdere linkjes vindt die naar jouw website leiden, wordt jouw website gezien als meer relevant. Wel is het belangrijk om dit op een goede manier te doen. Gaat het linkbuilding niet goed, dan kun je onderaan de lijst geplaatst worden. Laat het linkbuilding daarom aan de experts van ZeeDesign over.

Lees meer

Social Media

Door als bedrijf gebruik te maken van social media, maak je de vindbaarheid van jouw bedrijf groter. Tegenwoordig kun je als bedrijf niet meer om social media heen. ZeeDesign begrijpt dat het lastig kan zijn om social media bij te houden. Daarom doen wij dit graag voor jou. Het kan hierbij gaan om Facebook, Twitter, LinkedIn of andere social media.

Lees meer

 

ZeeDesign regelt het online!

ZeeDesign biedt verschillende diensten aan als het gaat om online zaken. Doordat wij gespecialiseerde mensen in dienst hebben, weten wij precies wat wij doen. Hierdoor hoef jij je niet meer druk te maken om zaken waar je geen tijd voor hebt. Laat alle zaken op het gebied van online aan ZeeDesign over. Heb je vragen over de exacte inhoud van de werkzaamheden? Wil je graag een taak uit laten voeren door ZeeDesign maar staat deze momenteel niet op onze website omschreven? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek.