ZeeDesign heeft veel ervaring met drukwerken, met name magazines. Bijna vijfentwintig jaar ervaring maakt ZeeDesign specialist in prepress en vormgeving van brochures, tijdschriften en glossy’s. Voor alles op het gebied van prepress helpt ZeeDesign je graag. Neem een kijkje in ons portfolio om te kijken wat wij tot nu toe voor onze klanten gecreëerd hebben. Zo krijg je een goed idee van wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van prepress.

 

Wat doet ZeeDesign?

ZeeDesign verzet veel werkzaamheden als het gaat om prepress. Prepress wordt ook wel desktoppublishing (DTP) genoemd. Bij ZeeDesign verstaan wij onder prepress het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk. Dit zijn dus meestal documenten welke bestemd zijn voor publicatie, zoals:

  • Boeken
  • Magazines (tijdschriften)
  • Brochures
  • Internetpublicaties

ZeeDesign maakt bovenstaande zaken met behulp van diverse programma’s. Wanneer het materiaal klaar is voor publicatie, kan het geprint worden.

Magazines

ZeeDesign is begonnen met magazines. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat we doen. Wij helpen je daarom graag met het creëren van een perfect magazine. Wij overleggen met jou over je wensen voor het magazine. Afhankelijk van jouw ideeën en wensen regelen wij alles: teksten, foto’s, de opmaak en het drukken. Zo heb jij er geen werk aan en krijg een kant-en-klaar product terug. Uiteraard overleggen wij tussendoor met jou om er zeker van te zijn dat alles aan je wensen voldoet.

Lees meer

Advertenties

Ook voor advertenties ben je bij ZeeDesign aan het goede adres. Wij verzorgen het schrijven, opmaken en plaatsen van advertenties voor jou. Zo heb je er zelf geen werk aan.

Het kan gaan om advertenties in diverse magazines of kranten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat in magazines die wij voor je maken de advertenties geregeld worden. Zo hoef je er zelf niet voor te zorgen dat adverteerders een advertentie aanleveren.

Lees meer

Specials

ZeeDesign staat altijd open voor nieuwe uitdagingen, vandaar dat wij graag aan het werk gaan met specials. Zaken die niet onder een kopje te plaatsen zijn of juist bijzonder zijn schuiven we onder specials.

Heb jij een idee waarvan je niet zeker weet of wij je daarmee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag samen met jou naar mogelijkheden.

Lees meer

Jaren aan ervaring

Zoals gezegd heeft ZeeDesign vele jaren ervaring in prepress en magazines. Wij weten wat we doen en wij helpen mensen graag met het creëren en tot leven wekken van ideeën. Neem een kijkje in ons portfolio voor de verschillende creaties die wij tot nu toe mochten maken. Zo krijg je een idee van wat wij voor jou kunnen realiseren.