Smit Publicaties

Zeedesign heeft al een aantal websites voor mij gerealiseerd. Voor het maken en hosten van websites kom ik steeds weer terug bij Zeedesign, omdat ze hun vak verstaan. De medewerkers van Zeedesign zijn klantvriendelijk en staan ook na de oplevering van een site altijd voor je klaar. Bij Zeedesign komen ze snel tot the point en maken ze niet altijd wat ik wil. Zeedesign voegt eigen ideeën toe aan wat ik vraag, waardoor elke site die ze hebben gemaakt beter is geworden. Uiteraard spreken ze vooraf met mij door hoe de site eruit gaat zien en weet ik als klant wat ik kan verwachten. Zeedesign is een aanrader!

BFP Versand

Wir sind mit den Arbeiten von ZeeDesign immer sehr zufrieden. Die Ideen sind innovativ und die Grafiken sind modern und einzigartig. Trotz der Sprachbarriere läuft die Zusammenarbeit hervorragend. Timo Lindemann

FIC Accountancy

ZeeDesign kwam met vooruitstrevende en creatieve voorstellen, onder andere over de implementatie van een nieuwe website en nieuwe huisstijl, die beter aansluit bij onze gewenste uitstraling. Het team van Zeedesign heeft hierbij goed geluisterd naar onze wensen en ons voorzien van een aantal praktische adviezen op het gebied van communicatie. Door deze plezierige samenwerking ligt er een basis voor de toekomst.

SuperNova

De uitstraling van onze responsive website moet aansluiten bij de bijzondere projecten die we doen. We werken op luxe mega yachts. We zijn erg trots op het resultaat.