Oplossingen op internet

ZeeDesign helpt van A tot Z met jouw website; wij registreren het domein, ontwerpen en bouwen de website, maken en plaatsen foto’s en teksten, onderhouden de website en zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachines.

Website pakketten

Om het overzichtelijker te maken, zijn er drie pakketten die ZeeDesign aanbiedt: website pakket A, B en C. Bij website pakket A bouwen wij een website volgens vastgestelde thema’s waar je uit kunt kiezen. Bij website pakket B krijg je meer opties en als je kiest voor website pakket C ontvang je het volledige pakket.

Mogelijkheden voor je website

Afhankelijk van welk pakket je kiest, verzorgen wij diverse aspecten van de website. Wat wij bij alle pakketten voor je doen, is het registreren van het domein en een website bouwen. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er een aantal vastgestelde thema’s of designs waar je uit mag kiezen, of je kiest voor de optie om een website op maat te maken. Alles is te bespreken met ZeeDesign.

Stappen voor het bouwen van jouw website

Als je kiest voor ZeeDesign, gaan we aan het werk. We lopen de volgende stappen door:

  • We bespreken hoe de website er uit moet zien en moet werken. Op basis hiervan ontvang je een offerte.
  • We bepalen de deadline van het traject.
  • We ontwerpen de website, door eerst een aantal pagina’s te ontwerpen. Je krijgt een ‘plat’ ontwerp onder ogen.
  • We bepalen wat de structuur van het menu wordt, hoe de webpagina’s ingedeeld worden en welke content waar komt. Ook leggen we vast welke technieken we opnemen in de website.
  • We nemen, samen met jouw, beslissingen en jij bevestigt de structuur en functionaliteiten. Als hierna nog dingen wijzigen, zijn de kosten hiervan op nacalculatie.
  • Vervolgens gaan we aan de slag met de techniek. Op het moment dat de website geheel is ingericht, ontvang je van ons een link om deze te bekijken.
  • We maken een afspraak om de werking van het beheersysteem door te nemen, zodat je de website zelf kunt beheren.

Afhankelijk van jouw wensen, ontvang je de inloggegevens voor het vullen en bijhouden van je website. Vanaf dit moment ben je zelf verantwoordelijk voor de content op de website. ZeeDesign regelt de updates van het systeem. Bij vragen kun je altijd bij ons terecht.