Terug naar de basis..

En dan zijn we zomaar weer een half jaar verder en 2 mooie, vrolijke meisjes rijker. Na een zwangerschapsverlof en vakantie ben ik sinds 10 september weer voor 20 uurtjes aan het werk als traffic- en prepressmedewerker in ons mooie kantoor in Witmarsum. Voor mij is dit ‘terug naar de basis’.

 

Toen ik 19 was kwam ik zenuwachtig met portfolio binnengewandeld op de Túnen 13 en nu 16 jaar verder zijn we weer terug in het oude pand en het voelt goed om weer terug te zijn. Inmiddels een gezin rijker, waar we in mei onze tweeling Fenna en Maud in mochten verwelkomen. 2 heerlijk blije en gezonde meisjes. Kortom, ik ben een gelukkig mens en heb er zin in om met de collega’s van ZeeDesign weer mooie producten te maken en u te woord te staan. We spreken elkaar hopelijk snel.

 

Lieve groetjes, Dirkje