In de steigers

Wanneer is iets eigenlijk helemaal af? Er zijn altijd dingen mooier te maken of te verbeteren!

In het kader van nog niet helemaal af… Eigenlijk geldt dat ook voor mij want ik ben bij ZeeDesign terug van weggeweest. Ik ben ooit begonnen als stagiaire en ben gebleven om als vliegende keep bij te springen naast mijn studie HBO Communicatie.
Helaas was dat niet meer goed te combineren en moest ik toen stoppen. Maar ik ben heel erg blij dat ik nu weer deel uitmaak van dit leuke team!

Ik werk nu bijna een jaar bij ZeeDesign als traffic-medewerkster. Hier zorg ik er samen met Alice voor dat alles vlekkeloos verloopt op het gebied van advertenties en alles wat daar bij komt kijken. Heel gezellig en soms ook erg druk maar ik ben hier helemaal op mijn plek!

Ik vind het leuk om mooie dingen te maken op welk gebied dan ook. Grafische vormgeving is een passie van mij maar van een beetje klussen ben ik ook niet vies. Ik ben een echte Bolswarder en heb hier dan ook samen met mijn vriend een huis gekocht. Onze fundering voor de toekomst! Er moet nog wel het een en ander gebeuren aan de woning dus zijn we nu druk aan het klussen om het helemaal naar onze smaak te maken. Erg leuk maar ook best druk met een dochtertje van bijna een jaar oud!

Als voormalig feestganger en shopfanaat ben ik nu in compleet ander vaarwater terecht gekomen. In het land van moederschap, luiers verschonen, boertjes en lange slapeloze nachten maar vooral ook heel veel gelukkige en gezegende momenten gaat het er toch iets anders aan toe en pak ik zelfs af en toe de haaknaald om iets moois (proberen) te maken.

Nu maak ik er een feestje van bij Zeedesign!